Hirdetés

Overwatch - rengeteg hős változtatásait próbálhatjuk ki a tesztszerveren

|

Mercy és Bastion a hét elején a tesztszerveren megjelenő buffjai után Roadhog és Winston is változik egy kicsit a PTR-en, mielőtt megjelenik az Overwatch következő nagy frissítése.

Hirdetés

Az Overwatch közössége máris a tesztszerveren nemrég élesedett változtatások miatt kialakuló lehetséges új metát illetően találgat, de nem csak Bastion és D.Va korábban bejelentett újdonságaival kell majd megismerkednünk.

Kedden ugyanis nem csak a sokkal mobilisebb és a két, immár rendkívül más, de egyaránt hasznos mód között váltogató Bastion mellett Mercyt is megerősítették a készítők, ugyanis ő és a csatába visszatérő csapattársai is sebezhetetlenek lesznek rövid ideig, miután feltámaszt valakit. Az Overwatch automatikusan célra tartó képességeit, így például Zenyatta bogyóit, Ana ultimate képességét, vagy Mercy repülését illetően is kapunk egy új beállítási lehetőséget, aminek segítségével megszabhatjuk, milyen érzékenységgel válasszanak célpontot.

Mindezt a hét eleje óta kipróbálhatjuk a tesztszerveren (az akkori patch részleteiről itt olvashattok), de amint nemrég tájékoztatta a játékosokat Geoff Goodman dizájner, Roadhog gyengül és erősödik is, míg Winstont egyértelműen buffolják, mielőtt az éles változatba átkerülnének az újdonságok. Junkrat hű társa ezen túl magától 2 helyett 3,5 méterre teszi majd le berántott ellenfeleit, ráadásul mindezt ritkábban, 6 helyett csak 8 másodpercenként próbálhatja meg. A fegyvere szórása viszont 20 százalékkal csökken, így kicsit messzebbre tud pontosan lőni elsődleges támadásával. Az Overwatch másik tankja, Winston esetében eközben 15 százalékkal csökken a kritikus találatokat jelentő terület mérete.

Mit szóltok a változtatásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)