Hirdetés

Overwatch - tovább nerfelik Mercyt, Junkrat is gyengébb lett

|

Úgy tűnik, az Overwatch készítői szerint még mindig túl sok karaktert tud feléleszteni Mercy, ezért tovább gyengítik az ultimate képességét, de egy kisebb változtatás Junkratet is elérte a tesztszerveren.

Hirdetés

Mióta átdolgozták Mercy ultimate képességét, az Overwatch készítőinek még nem sikerült megtalálnia azt az erőszintet, amivel elégedettek lennének a support karakter kapcsán. Így a tesztszerver legújabb frissítésében ismét nerfelték Dr. Zieglert egy kisebb, Junkratet érintő változtatás kíséretében.

Hirdetés

A Mercy Ultimate képessége alatt többé nem lesznek azonnaliak az újjáélesztések, a korábbi kettő helyett pedig csak egy csapattársat hozhatunk vissza a csatába, mielőtt elkezdődne a képesség cooldownja. A Valkyrie időtartamát továbbá húszról tizenöt másodpercre csökkentették, végül a Guardian Angel által adott sebességbónuszt (ezzel repülhetünk gyorsabban csapattársainkhoz) is megfelezték. Az Overwatch készítőinek magyarázata szerint a Valkyrie jelenlegi formája gyakorlatilag ellensúlyozza az újjáélesztés gyengítését, ami Mercy átdolgozásának a célja volt eredetileg. Ami Junkratet illeti, csupán azt állította be a Blizzard, hogy akit távolabbról ér el a concussion mine robbanása, az kevesebb sebzést szenved el. A változtatásokat bemutató Geoff Goodman szerint a következő hetekben még kipróbálják még a fenti változtatások néhány változatát, így valószínűleg nem kerülnek át egyből az éles változatba.

Hogy érzitek, meddig kéne még gyengíteni Mercyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)