Hirdetés

Overwatch - a következő frissítésben jön az új hős?

|

A Public Test Server patchének leírásában a szemfüles rajongók kiszúrták a régóta várt új hős és a következő esemény nevét is.

Hirdetés

Az Overwatch megjelenése óta folyamatosan visszacsalogatja játékosait a néha már havi szinten megjelenő új eventekkel, így nem meglepő, hogy nyárra is terveznek valamit. Ha minden igaz, most már azt is lehet tudni, mi lesz ennek az eseménynek a középpontjában.

A Public Test Serverre érkező következő patchet boncolták szét a kíváncsi játékosok, és természetesen meg is osztották a Redditen azt, amit találtak. A fájlokból előkotort leírás szerint a játék új verziója az "1.13.0.0 Doomfist / Summer Games" címmel fut, tehát úgy tűnik, nem kell sokat várni arra a hősre, akiért maga Terry Crews is kampányolt és akit már rengetegszer beharangoztak eddig is. Az is látható a név alapján, hogy visszatér az előző év egyik legnagyobb eseménye, a Summer Games. 

Nemrég ért véget az Overwatch évfordulójának megünneplése, így az időzítés is jónak tűnik. Bár az említett sort később kivették a leírásból a fejlesztők, így lehet, valójában csak szórakozásból tették bele, hogy a nagyon kíváncsi rajongókat lekössék.

Szerintetek időszerű már Doomfist debütálása? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)