Hirdetés

Overwatch - pöpec lett a két új Reinhardt skin

|

A nagydarab, lovagi páncélban küzdő Reinhardt ruhatára is bővül a hamarosan érkező Overwatch frissítéssel, két jól festő új vértben zúzhatjuk majd le a többieket.

Hirdetés

Az Overwatch játékosainak hamarosan lehetőségük lesz az új pályán, Eichenwalde kastélyában is egymásnak esni. A PTR szerverre már fel is került a térkép, két új Reinhardt kinézettel együtt, amiket az ottani játékosok már meg is csodálhattak.

A Balderich névre hallgató első skin egy arany és barna színekben pompázó lovagi páncél címerrel a jobb vállán, különleges sisakkal és karmokkal megspékelve.

Ugyanennek a másik változata, a Greifhardt, mely egy fakóbb, kopottabb, növényzet által benőtt harci páncél.

Reinhardt két kalapácsot is kapott, melyek az új vértekhez passzolnak. A fenti videóban ezeket is megnézhetitek. 

Ne felejtsétek el a most pénteken megrendezésre kerülő GameNightot sem, ahol egy Overwatch versenyben is megmérethetitek magatokat.

Nektek hogy tetszenek az új skinek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)