Hirdetés

Overwatch - élesedett az új pálya, Hanzótól elvettek egy képességet

|

Megérkezett az Overwatch májusi frissítése, amivel nemcsak Rialto PvP változatát élesítették a fejlesztők, hanem néhány karaktert is átalakítottak.

Hirdetés

A Retribution móddal debütált az Overwatch új pályája, a Rialto, akkor azonban az éjszakai PvE módot játszhattuk csak. Mostantól nemcsak itt, hanem a hagyományos meccseken is előfordulhat a velencei hangulatot árasztó pálya.

Hirdetés

Pár hete egy interjú keretén belül beszélgettem Jeff Kaplannel és még néhány fejlesztővel, akik azt mondták, nagyon élvezték, hogy egyszerre dolgozhatnak ugyanannak a pályának két különböző iterációján és több oldalról is kibonthatják az elképzeléseiket. Rialto valahogy így néz ki a játékban:

Emellett pár karakter is megváltozott. Hanzo például elvesztette a pattogó nyílvesszőit, helyette egy Storm Arrows nevű képességet kapott, amivel villámgyorsan kilőhet egymás után 6 nyílvesszőt, természetesen csökkentett sebzéssel. A nyílvesszői egyébként gyorsultak, a levegőben előre tud vetődni az ugrás gombbal, és a Sonic Arrow is változott egy kicsit. Emellett változott Brigitte, Genji, Junkrat, Lucio és Tracer is. A teljes listát itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)