Hirdetés

Overwatch - jövő héten kezdődik az új Archives esemény, úticélunk Havanna

|

A napokban érkezett újságcikk valóban egy új esemény előjele volt, amiben Tracer, Mercy, Winston és Genji fognak akciózni.

Hirdetés

Az újságcikk után a Blizzard tegnap egy kis videót is nyilvánosságra hozott, amiben egy Sojourn nevű karakter mesél egy lehetséges bevetésről Morrison parancsnoknak. A célpont a már az újságcikkben is említett kubai főváros, Havanna.

Hirdetés

A csapat Doomfistet után nyomozna a könyvelőjén,  Maximilienen keresztül.

"Kövesd a pénzt, és megtalálod a szennyet, amit keresel."

Sojourn szeretné Tracert vezetői szerepbe ültetni, és vele együtt elküldené Mercyt, Winstont és Genjit is a bevetésre.

Így már nagyjából tudjuk is a fontosabb pontokat: megvan a helyszín, és megvannak a karakterek. Az esemény a Rising Storm nevet kapta, ami valószínűleg a korábbi újságcikkben emlegetett hurrikánra utal. Kíváncsian várjuk, hogy egy ilyen természeti katasztrófa hogyan kap majd szerepet ebben a PVE módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)