Hirdetés

Overwatch - végre nerfelik Roadhogot

|

A játékosok régóta rágják már a Blizzard fülét, hogy tegyék rendbe azt az átkozott kampót, és a jelek szerint a fejlesztők végre teljesítik a kívánságot.

Hirdetés

Roadhog hookjával több probléma is volt a játék megjelenése óta. Szerencsére a különböző skinekbe javíthatatlanul beleakadó kampó csak a PTR-en gyötörte a játékosokat, a fal mögül kirántott ellenfelek problémája viszont már nagyon sokakat zavart.

Az Overwatch egyik dizájnere, Geoff Goodman most a hivatalos fórumon osztotta meg a rajongókkal, hogy a lehető leghamarabb szeretnék a PTR-re fellőni a frissítést, erre pedig akár már a héten is sor kerülhet. A kampót két aspektusból dolgozzák át:

Egyrészt a célpont mostantól mindig Roadhog elé érkezik majd, nem csak valahová a kiindulási és a végpont közé. Ez persze nem azt jelenti, hogy miután berántasz valakit, egy 180 fokos fordulattal akár azonnal le is dobhatod a mögötted lévő szakadékba, mert korlátozzák, hogy oldalirányba mekkorát tudsz rántani, de összességében sokkal konzisztensebb lesz a végeredmény.

Másrészt ahhoz, hogy működjön a kampó, Roadhognak végig látnia kell a célpontot. Csak akkor találjuk el az ellenfelet, ha épp LoS-ban van, és ha ez bármikor megtörik (mert elugrasz, ellöknek, leesel, stb), a kampó azonnal megszakad és visszatér Roadhoghoz.

Ezekkel a változásookkal nyilván valamivel gyengébb lesz a karakter, de folyamatosan monitorozzák majd a teljesítményt és a játékosok visszajelzéseit, hogy közbelépjenek, ha szükséges.

Ti mit gondoltok a változtatásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)