Hirdetés

Overwatch - fidget spinnerrel irányította a fura kontrollerekre szakosodott streamer

|

A banán, a játékíj és sok más után a szokatlan játékirányítási eszközökben utazó Rudeism egy fidget spinnerrel adott utasításokat az Overwatchnak.

Hirdetés

A Rudeism névre hallgató videós több játékhoz talált ki zseniális kontrollereket, de a legtalálóbbak talán az Overwatch különböző hőseihez igazított frappáns irányítási eszközei voltak. Így Winstont banánokkal, Hanzót egy játékíjjal, Widowmakert pedig egy baguette-tel irányította, legújabb őrült kreálmánya pedig Genjihez kapcsolódik.

Hirdetés

A fiatalabb Shimada testvért már korábban is összekötötték az egy ideig a fiatalok körében egy ideig ultradivatos fidget spinnerekkel (az ő motívumaival készítettek is egy ilyen játékot), hiszen a háromágú surikenek hasonlítanak kicsit a játékra. Így a streamer is rögtön az Overwatch támadó hősét választotta, mikor sikerült beviteli eszközzé varázsolnia egy pörgő alkalmatosságot.

Később természetesen hosszabban is megosztja majd a rajongókkal, mit tud a kontroller, de ehhez a támadás mellett még néhány parancsra megoldást kell találnia.

Nektek melyik kontrollere volt eddig a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)