Hirdetés

Overwatch - már megint mivel játszik az őrült streamer?

|

A játékfegyverekkel, banánokkal és táncszőnyegekkel játszó videós egyre nagyobb őrültségekre vállalkozik, és amikor már azt hisszük, hogy nincs tovább, magasabbra rakja a lécet.

Hirdetés

Egy dolog biztos: ha egyszer úgy hozza a sors, hogy a Rudeism nevű streamerrel egy meccsbe kerültök, nyugodtan tegyetek le arról, hogy megnyeritek majd a meccset, mert kreálmányai sok mindenre alkalmasak, de a karakterek irányítására nem kifejezetten.

Az elmúlt napokban három őrült kontrollert is összehozott. Zenyattát egy egyensúlyozó állványon ülve, teniszlabdákkal vezérelte, Anához pedig teáscsészékből épített egyedi kontrollert. Ne kérdezzétek miért, de Symmetra irányítását egy mikrohullámú sütővel oldotta meg.

Nem tudom, hogy meddig lehet ezt még fokozni, de valószínűleg hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)