Hirdetés

Overwatch - hamarosan kezdődik a második szezon

|

Hamarosan vége az Overwatch első kompetitív szezonjának, a Blizzard pedig már készülődik a szeptemberben kezdődő második évadra.

Hirdetés

Rengeteg embernek bejön az Overwatch, így talán nem is meglepő, hogy máris pörögnek a kompetitív szezonok. Néhány héten belül véget ér az első évad, a Blizzard pedig már készülődik a következőre.

A Blizzard nemrég megosztott egy közleményt a két évad közötti váltást illetően, melyből kiderül, hogy az első szezon hivatalosan augusztus 17-én ér véget. A résztvevők kaphatnak egy különleges spray-t és ikont, a legjobb 500 játékos pedig egy további ikont és animált spray-t fog kapni a többi jutalom mellé.

A cég egy táblázatot is megosztott, amiből megnézhetjük, hogy a Skill Ratingtől (SR) függően mennyi Competitive Pointtal (CP) leszünk gazdagabbak, amikor véget ér a szezon. Ha minden igaz, akkor a Season 2 szeptember 6-án kezdődik, de a Blizzard hozzátette, hogy a dátum változhat még időközben, mert azért csiszolnak is a játékon a két évad között.

Ti hogy szerepeltetek a szezonban? Várjátok már a következőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)