Hirdetés

Overwatch - kiderült, mit tud Sigma

|

A tesztszerveren már próbálgatható az új hős.

Hirdetés

Tegnap mutatkozott be az Overwatch 31. irányítható karaktere, a Talon csapatát erősítő, kissé mogorva Sigma. Nem várt sokat a Blizzard, máris a játékosok rendelkezésére bocsátotta, de ahogy az lenni szokott, először a tesztszerveren lehet vele próbálkozni.

Hirdetés

Így derült ki, hogy a tank szerepet betöltő fickó képes két, robbanó gravitációs töltetet kilőni (Hyper Spheres), egy lebegő pajzsot ellökni magától és azt bármikor visszahívni (Experimental Barrier), megállítani a levegőben a lövedékeket és pajzsokká alakítani azokat (Kinetic Grasp), törmelékből fegyvert készíteni, és azt ellenfeléhez vágni (Accretion), valamint Ultimate képességével felemelni, majd földhöz csapni ellenfeleit. A PC-s játékosok a tesztszervert ingyen elérhetik, de aki csak megnézné, mit tud Sigma, A_Seagull csatornáján láthat gameplay-t Jeff Kaplan kommentárjával (a leggyorsabbak még élőben).

Watch live video from A_Seagull on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)