Hirdetés

Overwatch - megérkezett Sigma és a szerepkörválasztós rangsorolt játék

|

Már a meccs előtt eldöntheted, hogy Tank, DPS vagy gyógyító akarsz-e lenni.

Hirdetés

Tegnap este egy elég súlyos frissítést kapott az Overwatch, ami két fontos újdonságot is tartalmazott. Az első az új hős, Sigma, aki a gravitáció manipulálásával védi magát és társait. Egy elég összetett tank karakterről van szó, akit valószínűleg kevesek fognak effektíven használni, de ők nagyon.

Hirdetés

A játék metáját döntően befolyásoló újdonság a szerepkörös rangsorolt játék, ahol már a meccskereső indítása előtt megadhatjuk, hogy milyen karaktereket szeretnénk játszani. Eldönthetjük, hogy a tank, a DPS vagy a gyógyító karaktereket preferáljuk-e, és döntésünk függvényében fogunk kapni 5, különböző szerepekben játszó társat. A 6 fős csapatunk így 2 tankkal 2 DPS-sel és 2 gyógyítóval fog csatába menni.

A rendszer már egy ideje pörög az Overwatch League-ben és a nézők szerint ez drasztikusan javított a profi meccsek élményén. Remélhetőleg ez az egyszerű otthoni rangsorolt meccsekben is ilyen eredménnyel jár majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)