Hirdetés

Overwatch - íme Sigma összes kinézete

|

Tegnap terítékre került Sigma összes karakterskinje. Összeszedtük őket egy albumba, neked csak végig kell lapoznod a választékot.

Hirdetés

Még valószínűleg van pár hét Sigma megjelenéséig, így aki nem szeretné letölteni a PTR klienst, annak jó szolgálatot fog tenni a lenti galéria, amiben összeszedtük az új Overwatch karakter minden megnyitható kinézetét, ami természetesen főleg a színekkel operál. Divatrovatunk következik, az alábbi galériában csodálható meg a felhozatal a képre kattintva.

Hirdetés

A gravitációval játszó tank minden skinje kellően menő, de a 11 ruhájából csak egyikhez tartozik cipő. Értjük mi, hogy lebeg, de az Ecopoint: Antarctica nem lesz kellemes élmény így. Na de nézzétek meg inkább a képeket:

Szerintünk egyik sem annyira menő, hogy azonnal ki akarjuk farmolni, de ez legyen a mi személyes problémánk. Nektek mi a véleményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)