Hirdetés

Overwatch - új skinekkel, voice line-okkal, és táncokkal hergel minket a Blizzard

|

Rengeteg új kozmetikai cuccot kapunk majd az egyéves születésnapra, ezekből mutatott meg néhányat a Blizzard.

Hirdetés

Rögtön azután, hogy az Overwatch Twitteren felbukkant az új pályákat mutogató videó, befutottak az új hőskinézetek, animációk és voice line-ok is. A lentieknél jóval több újdonság lesz, de mi már ezekkel is meglennénk.

Az új Voice Line-ok nem kimondottan érdekesek, de vannak. Akiket érdekel, hogy mit fog spamelni miután megölt mindenkit, az nyomjon rá a Play gombra:

A következő szekció már egy fokkal izgalmasabb, ezek ugyanis táncos animációk. Ezek gyakorlatilag emote-ok lesznek, amik olyan jól néznek ki, hogy már látom magam előtt ahogy a payloadon állva betáncoljuk magunkat a győzelembe. Vagy mind ott halunk meg, de stílusosan.

Végül a koreai Overwatch Twitter jóvoltából befutott a hőskinézeteket mutogató videó is. Alapvetően nem vagyok egy Bastion main, így ez az első alkalom, hogy úgy igazán izgatott vagyok egy skinje miatt.

Az sajnos egyelőre nem tiszta, hogy ezeket az Anniversary esemény alatt lehet-e csak megszerezni, vagy esetleg az alap loot box részeként érkeznek-e. A jövő héten kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)