Hirdetés

Overwatch - még mindig nem leplezték le Sombrát, a játékosok dühösek

|

Újabb pontjához érkezett a Sombra metajáték, a százalékmutató elérte a 100-at. A Blizzard viszont nem mutatta be a játék új, alighanem már kiszivárgott karakterét.

Hirdetés

Izgalmas nyomozós játékból fájdalmassá, idegesítővé vált át a Sombra ARG. Nagyon régóta húzza már a Blizzard a játékosok idegeit, és a legkitartóbbak közül is sokan feladták, miután a csapat mindig csak újabb és újabb nyomokat hagy. A rajongóknak egyszerűen nincs kedvük tovább keresni, konkrétumokat akarnak.

Ma lejárt a még augusztusban indított számláló, de az oldalon csak egy olyan üzenet jelent meg, ami azt sugallja, Sombra meghackelte Bastiont. Ezzel egyidőben érkezett egy patch is az Overwatch-hoz, amit nem kísért leírás, első látásra semmin nem változtatott. Néhányan viszont észrevették, hogy Bastion győzelmi pózaiban villog (nem minden skin esetében, de az alappal például igen), és a villogás morze kód, melyet átírva állítólag azt kapjuk, hogy SOMBRA. Az egész igazából nem vezet sehova, ha valami más lenne az üzenet, ami mondjuk elárulja, mikor jön Sombra, máris előrébb lennénk, de így ez kevés. 

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy Sombra egy új hős (ha nem, akkor félre lettünk vezetve, ami megintcsak nem jó), és már kiszivárgott képen is láthattuk (ez van fent is). Persze semmi nem erősíti meg, hogy valóban ő az, de nagyon-nagyon valószínű. Mindenesetre a BlizzCon nincs már messze, talán majd akkor megejtik a bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)