Hirdetés

Overwatch - három hős is megváltozik a közeljövőben

|

A tesztszerveren már lehet próbálgatni az átalakított karaktereket, akik közül Sombra változott a legnagyobb mértékben.

Hirdetés

Már egy ideje tudni lehet, hogy a Blizzard nem teljesen elégedett az Overwatch hacker hősével, ezért kénytelen alakítani rajta egy kicsit. Egy fejlesztői videóból most az is kiderült, hogy nem Sombra lesz az egyetlen, akinek a tulajdonságain csavar egyet a csapat.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, az Overwatch rendezője, Jeff Kaplan újból kamera elé ült, hogy beszámoljon nekünk a játékot érintő változásokról. Mindhárom átdolgozott karakter lehet már tesztelni a PTR-en, ám amíg Mei és Doomfist csak apróbb változásokon ment keresztül, addig Sombra elég nagy frissítést kapott, így egy kicsit erősebb is lett.

Ti szoktatok játszani a három hős valamelyikével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)