Hirdetés

Overwatch - újabb szükségtelen Sombra nyomot kaptunk

|

A Blizzard szépen halad az ARG sztorival, amiben csak az a bibi, hogy már mindent tudunk a karakterről.

Hirdetés

Tegnap azt hihettük, hogy a végéhez érkezik a Sombra rejtély, de a Blizzard inkább tovább húzza a játékosok idegeit. Az Overwatch rajongói pedig folytatják a nyomkereső játékot, de már senkinek sem őszinte a mosolya. Nagyjából október óta tudunk mindent az érkező karakterről, csak a képességeit nem. Azokat viszont most sem tudtuk meg.

A legutóbbi Sombra támadás után kaptunk egy folyamatosan töltődő mérősávot, ami elvileg tegnap be is telt. Ezt azt mutatta, hogy Sombra egy újabb oldal hackertámadással van elfoglalva, ami meg is történt. Ez az üzenet bukkant fel a https://lumerico.mx/ -en.

Ezzel együtt már hónapok óta folytatódik az ARG hergelés, miközben még mindig nem kaptunk semmi érdemleges információt a karakterről. Most már mindenki arra számít, hogy a Blizzconon kapjuk majd meg a hivatalos bemutatót.

Ami biztos, hogy a karakter Mexikóból származik, a Talon frakció tagja, és egy profi hackker csaj, aki a játék 23. karaktere lesz.

A legtöbb Sombra nyomokkal foglalkozó játékos már hetekkel ezelőtt besokallt, így egy picit reméljük, hogy a Blizzard hagyja már őket pihenni. Az Overwatch subreddit lassan begolyózik ezektől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)