Hirdetés

Overwatch - hamarosan kezdődik a nyári esemény?

|

Tavaly az olimpiához kapcsolódóan rendeztek nyári játékokat az Overwatchban, idén pusztán a nyár lehet az apropó.

Hirdetés

Már csak egy hetet kell várnia az Overwatch játékosainak, hogy kipróbálhassák, milyen Doomfisttel püfölni a jókat. Ő ugyanis egy gonosz karakter, talán a leggonoszabb mind közül, még ha ez a játékban amúgy nem is jön annyira át.

Hirdetés

Megjelenésével együtt indulhat a következő szezonális esemény, a Summer Games. A játékosok egyre több bizonyítékot találnak, és most, hogy egy pyth0nix nevű  redditező még mélyebbre nyúlt, talált pár új voice line-t, meg hangot. Az egyik valószínűleg az aktuális brawl visszaszámláló zenéje:

Július 27-én érkezik Doomfist, kíváncsian várjuk, hozzá kapcsolódik-e az ideiglenes játékmód, vagy esetleg a Lúcioball tér vissza még egyszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)