Hirdetés

Overwatch - már csak a Super Smash Bros. hiányzott a játékból

|

Most már a Blizzard lövöldéjében is úgy harcolhatunk egymással, mint a Nintendo népszerű verekedős játékában.

Hirdetés

Nemrég bekerült az Overwatch-ba a Workshop nevezetű kis csoda, aminek hála a játékosok mindenféle őrültséggel módosíthatják a játékot. Láttunk már érdekes rajongói projekteket, de most valaki egy teljesen más stílusú alkotással keresztezte a hero shootert.

Hirdetés

Egy ajfis3 nevű felhasználó a Redditen osztotta meg a nagyérdeművel a találmányát, ami gyakorlatilag egy crossover az Overwatch és a Super Smash Bros. között. A Super Smashwatch-ot játszva oldalnézetből láthatjuk a pályát, illetve az egymással összecsapó hősöket is, de nem csak ennyiben hasonlít a dolog a Nintendo verekedős szériájára. A játékosok ugyanis felvehetnek pajzsokat, kitérhetnek egy támadás elől a levegőben, mindenkinek három élete van, illetve még duplán is lehet ugrani.

Ha ki szeretnétek próbálni ezt a nem mindennapi fúziót, akkor a VZ4YG kódot használva szállhattok be a mókába.

Presenting Super Smashwatch! My version of Smash Bros. in Overwatch! [WORKSHOP] from r/Overwatch

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)