Hirdetés

Overwatch - kipróbálható az új Symmetra, két ulti között válthatunk

|

A Blizzard ígéretének megfelelően megváltoztatta Symmetrát: a hölgy meglepően nagy változásokon ment keresztül.

Hirdetés

Symmetra mindig is egy erős és jó karakter volt, legalábbis addig, amíg a csapat tartani tudta az első pontot. A Blizzard azt látta, hogy a játékosok azonnal másra váltanak, ahogy a meccs másik fázisba lép át.

A csapat egyebek mellett emiatt döntött úgy, hogy a supportnak változnia kell. A publikus tesztszerveren most élesedett a legújabb frissítés, mely életbe lépteti azokat a változtatásokat, amiken az elmúlt hetekben dolgoztak - és nem apró finomhangolásokról van szó.

A legfontosabb, hogy két ulti közül választhatunk. Megmaradt ugyan a teleport (bár 200-ról 50-re vették le az életerejét, és kapott egy 350-es pajzsot), de hasznosabb lehet néha a pajzsgenerátor, amit lerakhatunk a pálya egy pontján, és a bizonyos távolságban (nem feltétlenül közel) lévő társainknak ad pajzsokat. Falon keresztül is működik.

Emellett a Photon Shieldet leváltja a Photon Barrier, egy kilőhető pajzs, ami kilövés után folyamatosan halad előre, és blokkolja a támadásokat. Mintha Reinhardtot küldenénk be, csak kevesebb ideig tart, kisebb területet fed le.

A tornyokat gyorsabban építhetjük (3 helyett 6 "lehet nálunk" egyidőben, a cooldown pedig 12-ről 10 mp-re csökkent), és a fegyvert is felturbózták: az elsődleges tüzelés 5 helyett 7 méterre hat.

Fontos még, hogy Sombra kapott egy Boop voice line-t, elérhetjük custom game módban az új 1v1-es és 3v3-as játékmódokat, illetve a Stay as Teeam funkcióval egy csapatban maradhatunk olyan játékosokkal, akikkel véletlenszerűen sorsolt össze a rendszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)