Hirdetés

Overwatch - egy hiba miatt Symmetra egy másodperc alatt ledarál egy tankot

|

Mindig vicces, amikor egy átdolgozott hős bugosan kerül a tesztszerverre.

Hirdetés

Alapvetően arra van a PTR, hogy az ilyen hibákat kiszűrjék, de ez még nem akadályos meg senkit annak élvezetében. Az új Symmetra ugyanis képes 76 képkocka alatt eltüntetni 1000 HP-t bizonyos körülmények között.

Hirdetés

Az új Symmetra elsődleges tüzelése annyiban hasonlít a régihez, hogy bizonyos idő után kezdi el kitolni a legdurvább sebzésszámokat, amennyiben nyomva tartod a bal gombot. A bug azt okozza, hogyha gyorsan klikkelgetsz a bal gombbal, akkor is felerősödik a sugár. A hibát tesztelő dexausmelmac és haverja készítettek egy bal gomb makrót, amivel elérték, hogy a játék minden 21 ezredmásodpercben leadjon egy lövést. Az eredmény tank daráló Symmetra lett.

via Gfycat

Ezt valószínűleg hamar fogja javítani a Blizzard, de addig is Reinhardt százai fognak pillanatok alatt térdre kerülni. Egy perc néma csend értük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)