Hirdetés

Overwatch - megjött a szerverböngésző, a lehetőségek végtelenek

|

Élesedett a frissítés, ami az új szezon elindítása és Bastion átdolgozása mellett behozta a szerverkereső funkciót is.

Hirdetés

Eddig csak barátainkkal és az általunk meghívott játékosokkal nyomhattunk custom meccseket, de ennek most vége. Az Overwatch megkapta a saját böngészőjét, ahol egyedi szabályok szerinti meccsek játszhatunk, bárkivel a világon.

A Game Browser menüben keresgélhetünk szervereket, vagy indíthatunk sajátot. Akik rendszeresen játszottak Custom meccseket, örömmel látják majd, hogy még a korábbinál is részletesebben módosíthatjuk a játék szabályait.

Most már akár karakterenként is állítgathatjuk a cooldownokat, HP szorzókat, képességeket stb. Már most rengeteg játékmód van a böngészőben, az asszimmetrikus multit jelentő Boss Fight módoktól a CS:GO-t imitáló megoldásokig.

A böngésző mellett elindult az Overwatch 4. kompetitív szezonja, bekerült az átdolgozott Bastion, és rengeteg egyéb balanszváltoztatás történt. Ezek részletes leírását megtaláljátok a játék hivatalos weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)