Hirdetés

Az Overwatch szinkronszínészei civilben poénkodnak

|

A Luciót játszó Jonny Cruz fogott egy kamerát és körbement Blizzard főhadiszállásán, ahol a többi karakter szinkronszínészei tartózkodtak. És D.Va elég keményen lepattintotta.

Hirdetés

Van abban valami csodálatos, ahogy kedvenc Overwatch karaktereink a valóságban is együtt lógnak. Lucio szinkronhangja, Jonny Cruz bejárta a Blizzard főhadiszállását, és ott összefutott néhány kedves (és kevésbé kedves) ismerősével.

Nincs semmi különleges ebben, de valahogy mégis laza volt hallani hőseinket a csatatéren kívül együtt lógni. Még Sombra is felbukkan egy BOOP erejéig.

Az Overwatch rajongók egyöntetű véleményét közölhetem, amikor azt írom: ez bizony nagyon cuki. Mármint tényleg, az /r/Overwatch subredditen kevesebb, mint fél óra alatt lett a főoldal legtetején a poszt.

Véletlenül se zárjátok be a videót a legvégéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)