Hirdetés

Overwatch - még Jeff Kaplan is elismerően nyilatkozott erről a rajongói hős koncepcióról

|

Egy egyetemi hallgató olyan művészi alkotással állt elő, ami nemcsak a közösségnek, hanem a játék rendezőjének is nagyon megtetszett.

Hirdetés

Nap mint nap látni különféle Overwatch hős-koncepciókat az interneten, ám a legtöbbször eléggé túlzásba esnek a rajongók, és olyan karaktereket találnak ki, amelyek egyáltalán nem illenének a játékba. Azonban most valaki nagyon profin megtervezett egy új szereplőt, aki valószínűleg nem lógna ki a sorból, ha bekerülne a kínálatba.

Hirdetés

Egy Purrfait nevű, az egyetemen digitális művészetet tanuló, thai hallgató olyan Overwatch hőst alkotott meg mesterképzésre során, akit simán el tudnánk képzelni a Blizzard játékában. Tara egy thai nemzetiségű support hős, akinek a dizájnját a sziámi harcoshal ihlette, de nem csak egy sima rajzot láthatunk róla, hanem megismerhetjük előtörténetét, képességeit és egyéb tulajdonságait is.

A Bubble névre hallgató képessége például két másodpercig egy buborékba zárja ellenfelét, a Healing Drone pedig minden társát gyógyítja másfél méteres hatótávolságon belül. Ezen kívül még kapott saját skineket, és Purrfait egy saját pályát is tervezett neki, az Arun Town névre hallgató, Távol-keleti stílusú kis falut.

A rajongóknak nagyon tetszik a koncepció, még maga Jeff Kaplan, a játék rendezője is azt írta, hogy elképesztő a dolog, és szerinte nagyon tehetséges a thai hallgató. Mi egyáltalán nem bánnánk, ha Kaplan ihletet merítene a projektből, vagy esetleg bevenné a csapatába Tara megalkotóját.

Nagyon sok rajz és egyéb leírás készült a hőshöz, ezen az oldalon meg is találjátok mindet.

Nektek hogy tetszik Tara?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)