Hirdetés

Overwatch - Terry Crews lehet az új karakter hangja?

|

Az egyik Feláldozható, a maga is nagy gamer hírében álló Terry Crews ellátogatott a Blizzard főhadiszállására egy konkrét céllal, amelyről a játékosoknak már vannak is elképzeléseik.

Hirdetés

Nyilvánvaló, hogy nem Sombra volt az utolsó hős, akivel a Blizzard változatosabbá tette az Overwatch karakterfelhozatalát, de a többi újoncnál talán nem húzzák majd úgy a játékosok idegeit, mint a hackerlány leleplezése előtt. Legalábbis reméljük. 

A következő harcosról pedig talán előbb kapunk valami konkrétumot, mint gondoltuk volna, a megoldás kulcsa pedig az a Terry Crews lehet, aki nem is olyan régen összerakott egy PC-t a nyilvánosság előtt, valamint Battlefield 1-ezett Conan O'Brien társaságában. A színész a héten a Blizzard vendége volt, azzal a céllal ment a vállalat székházához, hogy találkozzon az Overwatch csapattal, még egy fotót is lőtt az eseményről: 

A spekulációk természetesen rögtön megindultak. A legkézenfekvőbb elmélet szerint azért volt a meeting az Overwatch fejlesztőivel, mert megvan a következő karakter szinkronhangja. Redditen az egyik felhasználó megjegyezte, hogy imádná, ha Doomfistből hős lenne és Terry Crews szinkronizálná, mire a színész erre reagálva hozzátette: ő is. Nektek hogy tetszene?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)