Hirdetés

Overwatch - nem kizárt, hogy Terry Crews tényleg szinkronizáljon

|

A rajongók szeretnék Terry Crewst Doomfist hangjának. Terry Crews is szeretné Terry Crewst. Az égiek is szeretnék Terry Crewst. Már csak a Blizzardon múlik. Lehet, hogy most előremozdult kicsit az ügy.

Hirdetés

Bőven volt miről beszélni az Overwatch kapcsán az utóbbi időben. Kiderült, hogy ki az első LMBTQ hős, élesedett az új pálya, végre nerfelik Roadhogot és azt is megtudtuk, hogy mire számíthatunk a játéktól 2017-ben. A tervek között remélhetőleg Terry Crews is szerepel!  

December közepén ugyanis az egyik Feláldozható, a Conan O'Briennel Battlefield 1-ező és alkalmanként PC-t összerakó színész, Terry Crews a Blizzard vendége volt, mivel ismeretlen okokból találkozott az Overwatch csapattal és ő maga hívta fel rá a figyelmet a meetingre. A spekulációk rögtön megindultak a látogatásának céljával kapcsolatban és a legnépszerűbb elmélet szerint azért ment oda, hogy egyeztessen a fejlesztőkkel a következő karakterről: ő lehet Doomfist szinkronhangja. A fordulatos történet most újabb fejezetéhez érkezett. 

Crews a Twitterjén és Facebookján is megosztotta az egyik csatlakozását pletykáló cikket, majd feltette a költői kérdést a követőinek: ki szeretné tényleg őt hallani Doomfistként? Ez két dolgot jelenthet: vagy felpörögtek a dolgok a háttérben és hamarosan bejelentést kapunk, vagy a színész a rajongók lelkesedését használva próbálja meggyőzni a csapatot, hogy ő a tökéletes választás erre a szinkronszerepre. Szerintetek melyikről lehet szó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)