Hirdetés

Overwatch - Terry Crews videóval kampányol Doomfistért

|

Terry Crews és a Doomfist esete még nem érte el azt a szintet, amit Sombra túlságosan hosszúra húzódott felvezetése, de remélhetőleg a Blizzard minél előbb bejelenti, hogy a színész csatlakozott a játékhoz... vagy nem. Íme az újabb forduló.

Hirdetés

Még tavaly decemberben történt, hogy Terry Crews a Blizzard vendége volt, az Overwatch fejlesztőivel találkozott ismeretlen okokból és lőtt is egy fotót a játék logója előtt, majd miután a színész elárulta, hogy imádná szinkronizálni Doomfistet, rögtön megindultak a találgatások. Később Crews újfent erősítette a pletykát, mikor megosztotta a csatlakozását firtató cikkek egyikét és feltette a költői kérdést: ki szeretné őt hallani? Most itt a legújabb fejlemény. 

A Feláldozhatók sztárja annyira szeretné szinkronizálni Doomfistet, hogy a Yahoo Esports csapatával elkészítettek egy videót, amelyben a színész a szerepért kampányol, miközben az Overwatch kisfilmjeinek jeleneteit láthatjuk összevágva: 

A Blizzard továbbra sem reagált hivatalosan a spekulációkra és Crews kampányolására, de hát Sombrát is csak nagy sokára erősítették meg, szóval várjuk ki a végét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)