Hirdetés

Overwatch - nemsokára alaposan megváltozik Torbjörn

|

A Blizzard elég sok mindent átalakít a karakterrel kapcsolatban, így szinte teljesen más élmény lesz vele játszani, mint eddig.

Hirdetés

Nem ritka, hogy a fejlesztők úgy döntenek, megváltoztatnak ezt-azt az Overwatch egyik hősén, hiszen például már Symmetra is átesett korábban jó néhány változtatáson. Hamarosan pedig egy újabb karakter képességeit fogja átalakítani a Blizzard.

Hirdetés

Felkerült a YouTube-ra a játék legújabb fejlesztői naplója, amelyből kiderült, hogy milyen lesz az új Torbjörn. A frissítés után a karakter már máshogy fogja lepakolni a lövegtornyot, amit ráadásul még felfejleszteni sem kell. Emellett pedig ki is jelölhetjük a toronynak, hogy melyik célpontot lője.

Az elhajigált páncéloknak és a begyűjthető scrapeknek is búcsút inthetünk, ugyanis az Armor Pack képességet felváltja az Overload, ami rövid ideig felerősíti majd Torbjörnt. Új ultimate képességet is kap a karakter, aminek ugyanúgy Molten Core lesz a neve, mint most, de a segítségével lávatócsákat pakolhatunk a földre, amelyek sebzik az ellenfeleket.

Ez természetesen csak a változtatások fontosabbik része, szóval ha kíváncsiak vagytok minden apróságra, lessétek meg az alábbi videót, amelyben Jeff Kaplan mesél az újdonságokról.

Szerintetek ütőképesebb lesz így a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)