Hirdetés

Overwatch - megérkezett az új hős, Orisa!

|

A Blizzard nem húzta sokáig a következő játszható karakter bejelentését, amit néhány videóval is megtoldottak

Hirdetés

A hype gépezet elvégezte a dolgát, a játékosok izgatottan várták az új hős bejelentését, és végül úgy döntött a Blizzard, hogy ezúttal nem nyújtják el túl hosszúra a felvezetést, inkább bejelentik a következő hőst.

Úgy látszik, a pók-tank elmélet lett a győztes, ugyanis Orisának tényleg több lába van és a tank kasztba tartozik. A sztori szerint miután Efi Oladele látta, hogy mit művelt Doomfist az OR-15 őrrobotokkal Numbani repterén, úgy döntött, felturbózza egy kicsit a modellt, így született meg Orisa.

Ebből azt is megtudtuk, hogy valóban Doomfist okozta a káoszt Numbaniban, és ezek szerint a kesztyűt is visszaszerezte magának. Erről és az új hős képességeiről is beszél Jeff Kaplan a legújabb fejlesztői videóban.

Mit szóltok az új hőshöz, ti erre számítottatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)