Hirdetés

Overwatch - az új hősre még várnunk kell, de idén a szokásosnál előbb kezdődik a nyári esemény

|

A játék rendezője ismét kamera elé ült, hogy elregélje, mire számíthatnak a jövőben a játékosok.

Hirdetés

Már több hónapja vannak, hogy megérkezett az Overwatch 30. hőse, Baptiste, így lassan jogosan merül fel a rajongókban a kérdés, hogy mikor jön a következő új karakter. A válaszra még várnunk kell, de azért addig sem maradunk újdonságok nélkül.

Hirdetés

Érkezett egy új videóban, amiben Jeff Kaplan, a játék rendezője megosztott velünk néhány tudnivalót a játék jövőjét illetően. Az Overwatch éves nyári eseménye, a Summer Games általában augusztusban kerül megrendezésre, azonban Kaplan most megerősítette, hogy idén picit előbb kezdhetjük majd el gyűjtögetni a szezonális jóságokat. Az viszont még titok, pontosan mikor indul és milyen új tartalmak érkeznek, de elméletileg picit máshogy működik majd, mint a korábbiak.

Szó esett még a játék 31. hőséről is, aki Kaplan elmondása szerint menő lesz, és a rendező szavaiból az is kiderült, hogy férfi lesz az illető. Ám a csapatnak szüksége van egy kis időre, hogy még menőbbé gyúrják a karaktert, így késni fog egy kicsit az újonc, akiről egyelőre szintén nem tudtunk meg túl sok mindent.

Ti az új hőst vagy a nyári bulit várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)