Hirdetés

Overwatch - mi köze lehet Torbjörn lányának az új hőshöz?

|

Kaptunk egy fiktív levelet, ami azonnal beindította az új karaktert váró rajongók fantáziáját.

Hirdetés

Előző héten a Blizzard közzétett egy érdekes bejegyzést a Twitteren, ami valószínűleg az Overwatch legújabb szereplőjéhez kapcsolódik, hiszen nem ez az első eset, hogy a srácok apró utalásokkal húzzák a játékosok agyát egy új hős bejelentése előtt. Most pedig újabb nyom érkezett.

Hirdetés

A Twitterre kirakott fiktív jelentésből megtudtuk, hogy Torbjörn elég komoly sérüléseket szenvedett egy törökországi bevetés során, és a hivatalos oldalra felkerült levélből nemrég újabb részletek derültek ki. A sztori szerint az Overwatch mérnöke ezt a levelet feleségének, Ingridnek írta, természetesen svédül

A levélből kiderül többek között az, hogy Torbjörn a törökországi misszió során veszítette el karját, illetve azt is megtudtuk, hogy nagy valószínűséggel Reinhardt nevezhette el a svéd mérnök lányát, Brigitte-et. Ha követitek az Overwatch történetét, akkor bizonyára tudjátok, hogy a lány már feltűnt képregényben és kisfilmben is, így nem új szereplője ennek az univerzumnak. Persze ez a levél még nem bizonyít semmit, de jó esély van rá, hogy valahogy biztosan kapcsolódik a játék 27. hőséhez.

Időközben pedig megjelent egy újabb érdekesség a Blizzard Twitter-oldalán, ugyanis kikerült az alábbi kép, amin egy különleges, a felirat szerint Slaga v3.0 nevű kalapács látható. A srácok mindössze egy rövid idézetet fűztek hozzá a tweethez, ami alapján könnyen elképzelhető, hogy az új hősnek közelharci fegyvere is lesz.

Szerintetek elképzelhető, hogy Brigitte csatlakozik apjához a csatatéren?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)