Hirdetés

Overwatch - ezek lennének az új kínai skinek?

|

A kínai holdújév alkalmából debütáló kinézetek közül négy darab lehet, hogy kiszivárogott a hivatalos leleplezés előtt.

Hirdetés

A karácsony után rögtön a kínai holdújévre koncentrál a Blizzard, hiszen január 28-án kezdődik a kakas éve, pont ezért is kapta a Year of the Rooster nevet az esemény. A két hölgyemény, Mei és D.Va távolkeleti stílusú öltözetére már vethettünk egy pillantást, viszont egy állítólag kiszivárgott reklámanyag négy újabb skint mutat be.

A képet Redditen osztotta meg egy felhasználó, aki állítása szerint véletlenül talált rá az Overwatch ingyenesen kipróbálható hétvégéjét reklámozó plakátra. A képen az olvasható, hogy a Nyugati utazás könyv alapján készültek az új limitált skinek, valamint egy ingyenes hétvégét is megemlítenek, ami január 24-től 31-ig fog tartani. Úgy tűnik tehát, hogy az újévi eventet bárki szabadon kipróbálhatja majd, köztük azok is, akik eddig nem ruháztak be a játékra. 

Ha mindez igaz, akkor a négy új kinézet egy klasszikus, mitológiai tárgyú kínai regény, a Nyugati utazás szereplői alapján ruházza fel különleges kinézettel a fönt látható karaktereket.

Nektek tetszenek az új skinek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)