Hirdetés

Overwatch - az Uno az új sláger

|

A legnépszerűbb workshopos mód jelenleg az, ami lehetővé teszi, hogy Unót játsszunk a játékban.

Hirdetés

Az Overwatch Workshop egy olyan ajándék a világnak, amiért most jó néhány hónapig rettenetesen hálásak leszünk. A Smash Bros. átültetése csak az első lépcsőfok volt egy nagyon magasra vezető lépcsőn.

Hirdetés

A Blizzard fórumán maga Jeff Kaplan tette közzé a jelenleg legnépszerűbb workshopos variációk listáját. Ennek tetején szerepel az Uno (WMVZC a kódja, ha kipróbálnátok), amiben 1556 meccset játszottak eddig, összesen 1370 órán keresztül. A második a Floor is lava parkour (9DFF3), melyben, ahogy azt a neve is sugallja, nem szabad a talajhoz érni. Kiderült az is, hogy Dél-Koreában sokkal több időt töltenek a játékosok a Workshop módjaival, mint Észak-Amerikában vagy Európában, és ott a High Blood Pressure Marathon (BJFYV) a legnépszerűbb, már 5447 órát öltek bele kollektívan.

Nektek melyik az eddigi kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)