Hirdetés

Overwatch - megjött Junkertown, átalakult Mercy és D.Va

|

Hatalmas frissítés érkezett az Overwatch éles szervereire, ami nem csak egy új térképet hozott, de drasztikus változásokat is eszközölt két karakteren.

Hirdetés

A Junkertown térkép ugyan nagyon laza és hangulatos, ez nem fogja annyira átalakítani az Overwatch-élményt, mint a Mercy és D.Va kapcsán életbe lépett változtatások. A két közkedvelt hős már soha nem lesz olyan, mint régen, de talán jobb is így.

D.Va kapott egy új képességet, amivel mini rakétákat tud kilőni ellenfeleire akár repülés közben is. Ennek kiegyensúlyozására a Defense Matrix erejéből vettek le a fejlesztők, ami ezután kétszer olyan gyorsan fog kimerülni, viszont legalább 12,5%-kal töltődik másodpercenként (ez korábban 10% volt).

Mercy ultimate képessége rengeteg fejtörést okozott a fejlesztőknek, mert láthatóan nem azt a célt szolgálta, amit eredetileg kitaláltak neki. Egy nagy, sorsfordító pillanat kedvéért a Mercy játékosok gyakran bujkáltak az akció elől. Ilyen többet nem lesz, mivel a karakter egy teljesen új képességet kapott, ami erősíti Mercy minden gyógyító és sebző értékét. A feltámasztás is megmaradt, de egyszerre csak egy karaktert tud felkaparni vele.

A patch ezek mellett rengeteg apróbb változtatást is hozott, amiket érdemes lehet végigfutni a hivatalos oldalon. Nektek hogy tetszenek az átdolgozott karakterek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)