Hirdetés

Overwatch - hamarosan visszatér az Uprising event

|

Ismét visszatérünk az Overwatch csapat múltjába.

Hirdetés

Az Overwatch Uprising nevezetű eseményével tavaly áprilisban találkozhattunk először. Akkor pár kerék miatt égett ki egy csomó játékos, remélhetőleg azonban mostanra már mindenkinek sikerült feldolgoznia ezt a traumát, ugyanis hamarosan újra elstartol az event. 

Hirdetés

2018-ban is április lesz az Uprising hónapja. Egészen pontosan április 10-én indul el újra ez a játékbéli esemény, ami azokban az időkben játszódik, mikor a csapat még az omnicok ellen harcolt Londonban. Ez nagyjából hét évvel az alapjáték jelene előtt történt meg, mikor egy Null Sector nevű terroristacsoport elkezdett rosszalkodni az Egyesült Királyságban. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi újdonságot tartogat majd az idei event, de az biztos, hogy több mint 100 új csoda vár bennünket loot boxokba csomagolva, illetve jön egy coop brawl, amelyben Tracer első küldetését élhetjük át újra. 

Az eseményt ezúttal ez a rövidke teaser videó kezdi el felvezetni: 

A videóban feltűnik a Blackwatch logója is, ezért vannak, akik szerint egy valamiféle olyan újdonságra is számíthatunk, amelyben Genji and McCree kerül a középpontba, még a blackwatchos időkből. 

Ti várjátok már, hogy újra pörögjön az Uprising?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)