Overwatch - megjelentek a kerekek, és mindenki kiakadt

|

A játékosok már kezdték elhinni, hogy az Overwatch világában tényleg minden autó repül, aztán jött a Blizzard és összetörte az álmaikat.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Aki a pörgős meccsek közepette le tud állni egy kicsit nézelődni, az könnyen észreveheti, hogy minden jármű lebeg. Jeff Kaplan még egy korábbi interjúban mesélt arról, hogy a végül elkaszált Titan-ben egyáltalán nem lettek volna repülő autók, ezért az Overwatch-ban mindenképp az ellenkezőjét akarták megvalósítani. Most viszont óriási hibát vétettek.

Az Uprising eseménnyel együtt megkaptuk a King's Row csatatérré átalakított változatát, ahol PvE harcok várják a játékosokat, de a három különböző oldalról támadó Bastionök semmik ahhoz a szörnyűséghez képest, amit a stúdió művelt. Nézzétek csak meg.

Jól látjátok, azon a páncélozott járművön kerekek (!) vannak. Hallatlan! A játékosok jól meg is mondták a magukét a fejlesztőknek, sokak szerint totál játszhatatlanná vált a játék emiatt, mások már ügyvéddel fenyegetőznek, de akadtak olyanok is, akik csak jól odaszóltak a stúdiónak.

Lehet azzal magyarázni a jelenséget, hogy az Uprising event hét évvel az Overwatch előtt játszódik, de ez akkor sem mentség erre a szörnyű gaztettre. A Blizzardnak sürgősen orvosolnia kell ezt a problémát, különben hatalmasat zuhanhat az aktív játékosok száma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!