Hirdetés

BlizzCon 2017 - érkeznek a Warcraft, StarCraft és Diablo ihlette Overwatch skinek

|

A hősök vadonatúj kinézeteket fognak kapni, amelyek a Blizzard többi népszerű játéksorozatából merítenek.

Hirdetés

Tegnap már láthattuk a BlizzConon bemutatott új Overwatch pályát, a Blizzard Worldöt, ami egyetlen nagy vidámparkban vonultatja fel a stúdió alkotásainak ikonikus részeit, de a srácok is tudják, hogy nem lenne teljes az élmény a megfelelő skinek nélkül, ezért gyorsan be is jelentettek néhány újdonságot.

Hirdetés

Minden Blizzard-rajongó számára kötelező darabok a most megszellőztetett új kinézetek, hisz ki ne akarna Butchernek öltözött Roadhoggal rendet tenni a pályán. De többek között Widowmaker is kap egy menő Nova skint, Doomfist pedig egy elég komoly Blackhand kinézetet, a Magni Bronzebeard Torbjörn skin pedig magától értetődő volt.

Ezeken felül érkezik még egy-két egyéb crossover kinézet is, Reinhardt és Mei pedig megkapják azokat az öltözékeket, amelyeket a kisfilmjeikben láthattunk rajtuk. A skinek mellett persze vannak még emote-ok és egyéb jóságok is, ráadásul ezek az újdonságok nem egy eseményhez kapcsolódnak majd, így sima loot boxokból is elérhetők lesznek.

Az új pálya és a menő skinek megjelenésére sajnos még várnunk kell egy kicsit, mert a tervek szerint csak 2018. elején érkeznek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)