Hirdetés

Overwatch - gamer billentyűzet helyett most banánnal nyomta valaki

|

A keverőpulttal Luciózó játékosnál talán csak a banánnak Winstonozó autentikusabb.

Hirdetés

Láttunk már olyan Lucio playert, aki igazi DJ pulton keverte a játékot, de D.Va-t is irányították már botkormánnyal. Utóbbit egy Rudeism nevű streamer követte el, aki most ennél sokkal őrültebb "kontrollert" rakott össze.

Teljesen logikus az eszközválasztás: Winston, mivel majom, értelemszerűen szereti a banánt. Banán kontrollert neki! Redditen még azt is elárulta a feltalálónk, hogy csinálta a romlandó perifériát:

Makey Makey-t* használtam, azzal kötöttem össze a banánokat. Leföldeltem magam egy kábellel és ettől a testemben ellenállás keletkezett, így pedig ha megérintettem egy banánt képes voltam billentyűparancsot küldeni a gépnek. A 4 leginkább baloldalt lévő banánra voltak a WASD billentyűk kötve. A 4 jobboldali banánnal tudtam forogni és célozni, a 3 közép tájt lévő pedig a Q, az E és a SHIFT voltak. A bal egérgomb folyamatosan aktív volt, mert annyi kezem már nem volt, hogy mozogjak, tartsam az irány és még tüzeljek is.

*A Makey Makey egy olyan elektronikus eszköz, amit kifejezetten azért találtak ki, hogy hétköznapi tárgyakat összekössenek a számítógépekkel.

Itt belenézhettek a játékba is:

Rudeism mondjuk azt is megjegyezte, hogy eredetileg mogyoróvajjal próbálkozott, mert az Winston kedvence, de sajnos nem bizonyult elég jó vezetőnek. Azért banaroller se semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)