Hirdetés

Overwatch - a hősök már a karácsonyt ünneplik

|

Élesedett a legújabb szezonális esemény, amivel együtt számos újdonság vált elérhetővé, köztük egy izgalmas játékmód is.

Hirdetés

Korábban már beharangozták, tegnap pedig el is rajtolt az Overwatch Winter Wonderland eventje. Elég menő új kinézetek érkeztek, így a játékosoknak bőven lesz mit gyűjtögetniük az elkövetkezendő hetekben, ha épp nem jetivadászosat játszanak az Arcade új módjában.

Hirdetés

Természetesen a tavalyi skinek és a hógolyózós móka is ismét elérhetővé váltak, de a tucatnyi festés és egyéb apróságok mellett új highlight intrókat, emote-okat és 7 elég menő legendás kinézetet is kaptunk. Az ünnepi hangulatról a néhány pályát borító hó és díszek gondoskodnak.

Az új szezonális, Mei's Yeti Hunt névre keresztelt játékmódban egy érdekes, viszont nem új koncepció köszön vissza, mert hasonlót láthattunk már például az Evolve című játékban is. A hatfős meccseken öten egy csapatban vannak, és kizárólag Mei-t irányíthatják, velük szemben pedig egy szintén játékos irányította Winston áll, akinek össze kell gyűjtenie 4 húst, hogy ettől bevadulva képes legyen szétcsapni a vadászok között.

Alább láthatjátok az új legendás kinézeteket. A Winter Wonderland 2017 egészen 2018. január 1-ig elérhető lesz, így bőven van időtök a gyűjtögetésre.

Nektek esett már valami érdekes a karácsonyi loot boxokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)