Hirdetés

Overwatch - jövő hét elején indul a karácsonyi event

|

Hamarosan ismét felöltik ünnepi ruhájukat a hősök, a játékosok pedig elkezdhetik gyűjtögetni a szezonális jóságokat.

Hirdetés

Karácsony közeledtével a legtöbb stúdió készül valami meglepetéssel a rajongóknak, és nincs ezzel másképp a Blizzard sem, a srácok szinte az összes játékukba becsempészik az ünnepi hangulatot. Az is várható volt, hogy a tavalyi esemény után idén ismét megrendezésre kerül a Winter Wonderland.

A most kiadott fejlesztői naplóban a játék rendezője, Jeff Kaplan jelentette be, hogy nemsokára kezdetét veszi az idei Winter Wonderland, és elárult egy-két részletet is róla. A december 12-én rajtoló event során visszatérnek a korábbi szezonális cuccok, de biztosan kapunk majd újakat is. Kaplan azt is elárulta, hogy Hanzo egy olyan új kinézetet kap majd, amelyet már láthattunk az egyik képregényben.

Az új játékmód a Mei's Yeti Hunt lesz, melyben öt Mei szállhat szembe egy Winstonnal, aki nagyon felszívta magát. Eleinte gyűjtögetnie kell a powerupokat és igyekeznie elkerülni a Meiket, viszont ha átváltozik őrülté, inkább tőle kell félni.

Szerintetek mely hősök fognak új skineket kapni? Esetleg jöhet egy Mikulásnak öltözött Reinhardt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)