Hirdetés

Overwatch - elstartolt az idei Winter Wonderland esemény

|

A téli event alkalmából számos remek skin, feldíszített pálya és különleges játékmódok is várják a rajongókat.

Hirdetés

Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a Blizzard idén is rengeteg szezonális aprósággal készült az Overwatch játékosai számára.

Hirdetés

Ma este kezdetét vette a Winter Wonderland 2018, ami egy kis ünnepi hangulatot varázsol az Overwatch-ba. A különleges event ismét sok újdonsággal bővítette a repertoárt, hiszen számos hős kapott vadonatúj kinézetet, illetve egyéb apróságok is érkeztek. Továbbá visszatért még két ideiglenes játékmód, a Mei's Snowball Offensive és a Yeti Hunter is, valamint a korábbi eventek kozmetikai cuccai is újból elérhetők.

Ráadásul az is sokat dob az élményen, hogy a Blizzard World, a Black Forest, a King's Row, illetve a Hanamura pálya is fel lett díszítve a Winter Wonderland idejére. Az esemény december 11-től egészen január 2-ig tart, további részletekért pedig látogassatok el a hivatalos oldalra.

Összesen 9 vadonatúj skin érkezett az idei eseménnyel, ezeket az alábbi galériában tekinthetitek meg.

Nektek sikerült már szereznetek valami szezonális jóságot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)