Hirdetés

Jövő héttől ünnep lesz az Overwatchban

|

Hamarosan visszatérnek a karácsonyi skinek, a feldíszített pályák, és a hógolyózás Mei-jel.

Hirdetés

Itt a december, ami két dolgot jelent: a bevásárlóközpontokban már Mariah Carey énekel, a játékokban pedig jönnek a karácsonyi események. Jövő héten az Overwatch lesz a soros, ahol pontosan 11-én köszönt be az ünnepi időszak.

Hirdetés

Hogy pontosan mi mindent kapunk majd az idei Winter Wonderlandtől, azt még nem tudjuk, de az már biztos, hogy a Blizzard World pálya kapni fog egy karácsonyi variációt.

Ezen kívül biztosan visszatérnek a korábbi évek Winter Wonderland kinézetei, a korábbi feldíszített pályák, illetve a hógolyós és a Yeti Hunt játékmódok. Előbbiben Mei-ekkel lehet egymást ledobni, utóbbiban 5 Mei-jel kergethettünk 1 meglehetősen kigyúrt Winstont.

Ti melyik karakterre szeretnétek egy jó kis karácsonyi skint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)