Hirdetés

Ingyenes loot boxokat zsákolhatunk be az Overwatchban karácsony alkalmából

|

Az év utolsó dobozait nyithatjuk ki, ha időben belépünk még egyszer a játékba.

Hirdetés

Még egészen január 2-ig zajlik az Overwatch téli eseménye, a Winter Wonderland, amely során többek között különleges téli öltözékeket szerezhetünk kedvenc hőseink számára. A Blizzard az ünnepek alkalmából pedig ingyenes loot boxokkal is kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

Bármelyik elérhető platformon bejelentkezve a játékba mindenkit öt darab Winter Wonderland témájú loot box vár, az ingyenes dobozokat pedig nyilván mindenki szívesen nyitogatja, de nem árt sietni. Akinek nincs lehetősége mostanában elindítani a játékot, január 2. előtt még megteheti, hogy ne veszítse el a dobozokat. Emellett pedig még ugyancsak január 2-ig tart a Snow Angel Mercy kihívás, amelynek feltétele összesen kilenc quick play, arcade vagy kompetitív mérkőzés lejátszása, a jutalom pedig egy téli hangulatú Mercy skin.

Ti pörgetitek még az ünnepek alatt az Overwatchot, vagy inkább már az Overwatch 2 megjelenésére vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)