Hirdetés

Overwatch - máris kiderült, milyen új skint kap Junkrat a Winter Wonderland alatt?

|

Már megindultak a spekulációk egy karácsonyi Blizzard póló grafikája alapján.

Hirdetés

Az Overwatch idei karácsonyi eseménye, a Winter Wonderland még kicsit odébb van, hiszen decemberig biztosan nem fog elindulni a játékbeli ünnepség. Egy játékos viszont úgy tűnik, hogy felfedezte következő Junkrat skint.

Hirdetés

A Dexerto nevű felhasználó posztolta a hivatalos Overwatch Reddit aloldalon azt a képet, amelyen Junkrat egy eddig még nem látott felszerelésben pompázik. A Blizzard Store kapcsolódó linkjét csak BlizzCon pass tulajdonosok láthatják, de Dexerto megosztotta a képeket. Íme a szóban forgó póló és a grafika:

Alaposan ráközelítve pedig egészen jól kivehető a lehetséges Junkrat skin:

Az öltözék a Diótörő Patkánykirály karakterére utalhat, és a legtöbb Reddit-felhasználó játékos egyetértett abban, hogy ez bizony egy 2018-as Winter Wonderland skin lesz, és várhatóan Legendary besorolást kap majd. A Blizzard illetékesei egyelőre persze nem kommentálták az esetet, de azt a lehetőséget se hagyjuk ki, hogy esetleg Junkrat csak a grafika erejéig néz ki így, és nem egy új skinről van szó.

Nektek hogy tetszene a játékban a Diótörő témájú Junkrat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)