Hirdetés

Az Overwatchban már Tetrisezhetünk is

|

A Tetris mindent meghódított már, miért pont a Blizzard akciójátéka lenne kivétel?

Hirdetés

Kevés olyan platform van, ahol ne lenne valamilyen formában elérhető Alekszej Leonyidovics Pazsitnov világhírű játéka, a Tetris, ami elterjedését ugyanannak köszönheti, mint sikerét: elképesztően egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató. Pontosan emiatt az egyszerűség miatt portolható és alkotható újra szinte bármilyen platformon, vagy akár más játékokban is. 

Hirdetés

Az Overwatch Workshop segítségével hozta el a Blizzard játékába az Ochotonida nevű Reddit felhasználó a Tetrist, így azt már bárki kipróbálhatja. Nincs más dolgotok, mint csinálni egy custom game-et, rákattintani a beállítások, majd a Workshop menüpontra ott megnyomni az enter code gombot, és beírni a "X236D" kódot. Hogy pontosan hogy néz ki a játék a játékban, azt itt csodálhatjátok meg:

I made Tetris using the workshop from r/Overwatch

Mindig tisztelettel adózunk azok előtt, akik a legfurcsább módokon próbálják újrakreálni kedvenceiket, nemrégiben például arról számoltunk be, hogy valaki egy McDonald's pénztárgépére hozta el a Doomot.

Nektek mi volt a kedvenc rajongói portotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)