Hirdetés

Overwatch - külön büntetést kapnak az Xbox One-os játékosok, ha nem bírnak magukkal

|

Az új patch megérkezésével egy vadonatúj büntetési rendszer is élesedett, ám egyelőre csak a Microsoft konzolján.

Hirdetés

Még mindig komoly problémát jelentenek a viselkedni nem tudó játékosok a Blizzard lövöldéjében, ezért a stúdió úgy döntött, kombinálja a saját rendszerét az Xbox One reputation megoldásával.

Hirdetés

Ha valakit sokszor jelentenek, amiért nem megfelelően viselkedik az online játékokban, tehát folyamatosan beszólogat mindenkinek vagy épp direkt megöli csapattársait, akkor egy idő után az illető kap egy figyelmeztetést a Microsofttól, és később akár azt is megszabhatják neki, kivel kommunikálhat, sőt, még a profilján is látható lesz, hogy érdemesebb elkerülni őt.

Most az Overwatch is hasznosítja ezt a funkciót, és ugyan együtt játszhatnak a többiekkel a legrosszabb reputation-szinten lévők is, nem beszélhetnek társaikhoz mikrofonon keresztül.

Szerintetek ez elég a közösség szabályozására, vagy lehetne még tenni valamit az ügy érdekében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)