Hirdetés

Overwatch - új pályát is hoz a Year of the Dog esemény

|

Holnap indul a kínai újév ünneplése, melynek keretében Thaiföldre utazhatunk.

Hirdetés

Csak pár hete, hogy megjött a Blizzard World az Overwatchba, máris érkezik egy új helyszín - ez azonban nem a nagyobb játékmódokhoz készül.

Hirdetés

A Year of the Dog event keretében vezetik be a thaiföldi pályát, melynek egyik felén egy gyönyörű, ősi templom áll, a másik fele pedig ragyogó, modern. Kimondottan a Capture the Flag módhoz építették, aminek szabályait egyébként alakítgatják: például nem lesz döntetlen, hirtelen halál dönti el a mecsek kimenetelét, és a zászlót ugyan azonnal fel lehet venni, de bizonyos képességek használata esetén, amik sérthetetlenséget vagy nagyon gyors mozgást eredményeznek, a zászló a földre kerül.

Emellett hat új skin jön, köztük egy Genjinek, egy Mercynek és egy Widowmakernek. Ha mindezt szeretnétek Jeff Kaplantól is hallani, nézzétek meg az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)