Hirdetés

Jeff Kaplan LEGO-zott, és finoman belengetett egy új Overwatch-hőst az ünnepi streamben

|

A legújabb LEGO készlet összerakása közben az internet kedvenc Jeffje egy lehetséges új hősnőről elmélkedett.

Hirdetés

Ahogy az minden szenteste szokás, Jeff Kaplan leült egy kandalló elé és a lelkünk mélyére bámult órákon keresztül, néha megszakítva ezt valamivel. A Yule Log stream egy szép hagyománya az Overwatch közösségnek, és az ott látottak általában heveny találgatásokat váltanak ki. Ezúttal félreérthetetlen utalást kaptunk egy jövőbeli hősre: a Junker Queen is bekerülhet a játékba.

Hirdetés

A lenti videóban hallhatjátok, ahogy Jeff beszél a Junker Queen szerepéről, aki biztosan nem egy support lesz, inkább egy tank vagy DPS karakterre számíthatunk. Azt nem tudjuk, hogy ezen felül mit tudhat, de meglepődnénk, ha ez a kis elmélkedés csak céltalan hergelés lenne.

Mivel a Blizzard épp teljes erővel az Overwatch 2 fejlesztésén dolgozik, könnyen lehet, hogy a Queen csak a folytatásban érkezik majd. Ettől függetlenül alig várjuk, hogy terelgethessük őt.

Az idei Yule Log felvételét egyébként itt találjátok. Tökéletes háttér lehet, amíg kajáltok a rokonokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)