Hirdetés

Overwatch - elkészült a sétáló Zenyatta, ami a rémálmaidban kísért majd

|

A rajongók kérésének megfelelően a Blizzard elkészítette az Overwatch lebegő hőse, Zenyatta sétáló animációját, a végeredmény pedig a vicces és a hátborzongató között van félúton.

Hirdetés

Hiába kételkedtek sokan a sikerében, az Overwach League az első néhány hét után is jelentős nézőszámokat produkál, az online streamek követői mellett pedig továbbra sem pang az üresség a meccsek helyszínén, a Blizzard Arenában sem. A stúdióba kilátogató rajongók egyik szokásává vált, hogy mókás táblákat is visznek magukkal, az egyik pedig annyira megtetszett, a Blizzardnak, hogy egy frappáns videóval válaszoltak rá.

Hirdetés

Az egyik táblán azt kérték a nézők, hogy az Overwatch készítői engedjék Zenyattát sétálni és ha belegondolunk, valóban érdekes anomáliát jelent a támogató hős mozgása. Ugyanis hiába képes a föld felett lebegni az omnic szerzetes, a szakadékokba ugyanúgy leesik, sőt, valahogy még ugrani is tud, hasonlóan a többi karakterhez. A poén kedvéért a játék alkotói össze is dobtak Zennek egy sétáló animációt, de az omnic furcsa helyzetben lévő lábai miatt ez valahol nagyon komikus, más értelemben pedig nagyon is ijesztő lett.

 A tanulság: mindig gondold meg, mit kívánsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)