Hirdetés

Már az Overwatch-ban is van zombie mód!

|

Egy kreatív rajongó átdolgozta egy kicsit a nemrég élesített Deathmatch módot, így immár a sokak által kedvelt zombis játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat.

Hirdetés

A PUBG custom szerverek bevezetésekor a zombi mód volt az első, amire rávetették magukat a játékosok. Az ötlet nagyon egyszerű: egy kis csapat elit felszereléssel bíró játékos próbál meg túlélni a kizárólag közelharci fegyverekkel küzdő hordával szemben. Az Overwatchban ennél egy kicsit jobban megbonyolították a dolgot.

A zombis mókát Deltin álmodta meg, aki az egészhez még egy botot is írt. A zombik ezúttal mind Torbjörnök, akik megpróbálják megölni a túlélő Reinhardtokat. Ha valamelyik túlélő meghal, az automatikusa zombiként támad fel. A játék legfeljebb 5 percig tart, vagy addig, amíg nem sikerül megfertőzni minden túlélőt.

Persze ismerve a Blizzard hozzáállását a különböző botokhoz, simán lehet, hogy napokon belül levágják az egészet, de a készítő állítja, hogy semmilyen módon nem lehet belepiszkálni a kódba vagy csalásra használni a cuccot, és ha sikerül kijavítania a bugokat, ki is adja majd az egészet, hogy mások is használhassák a saját modjaikhoz.

Ha szeretnétek kipróbálni a dolgot, itt tudtok csatlakozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)